luni, 19 septembrie 2011

Denisa M - Event V for Vintage


V for Vintage Rock&Roll


Vintage&Designer Fair


24+25 septembrie, Sala DallesPregătește-te pentru haine, bijuterii, genți și pantofi authentic vintage, de la cele mai bune 10 magazine din România.
...
Dar și pentru colecții de tineri designeri, indiferent dacă este vorba despre haine (40 de standuri) sau accesorii (25 de standuri). Nu uita de Molecule F…

Dar nici de cosmetics, food&treats, unde te vor întâmpina 7 standuri diferite, plus o surpriză marca BBC Good Food.

A, și dacă erai curioasă cum se fac accesoriile handmade, Revista Atelierul te invită la un workshopp. Plus că își lansează ediția de print a revistei.

Dacă îți place mai mult arta pe pereți decât cea direct pe tine, o veți găsi pe Ema Paraschiv, care a pictat tablouri special pentru eveniment, la parter. Pentru postere și reclame vintage, mergi la etajul 1.

A, și dacă te bătea de ceva timp gândul să îți faci un tatuaj, tot la etajul 1 ai tattoo counseling.

Barul Campari va lucra la cocktail-uri speciale rock&roll, pe care le poți lua la happy hour de la barul de la etaj.

Între timp, dacă ai o ținută pe măsură, vei ajunge sigur în zona foto (etajul 1), unde This is My Suit și Bucharest Style vor face poze de street style.

Să nu uităm de tombola V! Poţi câştiga o rochie La Chatterie, special făcută pentru eveniment, accesorii vintage de la True Vintage şi Vintage Wardrobe şi trei vouchere la salonul Maison Esthetique.

Dress-code: rock&roll

Program: 12.00-20.00

Intrare: 10 lei, cu cocktail Campari de la etajul 1, în happy hours


Now get ready to fashionably rock.
www.vforvintage.ro

joi, 15 septembrie 2011

casting call - hostesse evenimente
Casting call: 20 de hostesse (dragutze si cu zambet frumos) pt 5 evenimente care dureaza intre 3 si 10 zile in septembrie.

Inscrieri la andreea@elanmodels.ro. Urgent!