joi, 17 martie 2011

v for vintage post eventV for Vintage Flower Power

Pe 12 și 13 martie, V for Vintage a adus un omagiu primăverii pe care o vedem din ce în ce mai putin și in oraș. Peste 2500 de vizitatori au admirat florile pe haine, în bijuterii, parfumuri sau accesorii.

Cele cinci categorii în care i-am împărțit pe expozanți – vintage, designer wear, accesorii, bio & Molecule F au adus târgului diversitatea de care 2500 de persoane vor avea întotdeauna nevoie, totul cu un numitor comun – Flower Power.

Pentru prima dată la un astfel de eveniment, vizitatorii au putut câștiga două creații de designer unice, realizate special pe tematica târgului – o geantă JuleS by Julie S, plină de petale diafane și o rochie Chotronette cu model floral și tulle albastru electric.

Mulțumim tuturor celor implicați in construirea unui eveniment la care, după cum ne-a spus unul dintre expozanți, “chiar trebuie să ajungi”.

Ne revedem în toamnă cu o tematică nouă.

Cu drag,

V for Vintage

Vforvintage.romiercuri, 9 martie 2011

V for Vintage Flower Power
V for VINTAGE FLOWER POWER

-vintage, designer, accesorii, bio&organic-

De câte ori aduci flori? Și, când aduci flori, de câte ori sunt într-un ghiveci?

În această primăvară, hai să admirăm florile eterne – modă, artă, filosofie. Flower Power.

Târgul V for Vintage a ajuns la ediția a șasea. Adică a făcut trei ani. Asta nu înseamnă nimic. Ce e cel mai important este că, de anul trecut, ne-am făcut mari. Găzduiți de Sala Dalles, am putut să ne întindem coatele și degetele de la picioare și am devenit cel mai mare târg vintage&designer din România.


Cât despre expozanți, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una nouă, cu care ne-am împrietenit rapid la ediția trecută – bio&organic. Ca de obicei, Molecule F pregătesc scena de designeri.


Ce veți vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agățat în piept, cercei în formă de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, pălării decorate, flori glasate.


CÂND? 12&13 martie 2011: 12.00-20.00

UNDE? Sala Dalles

INTRARE? 10 lei cu Cocktail Campari

DRESS-CODE? Flower Power. This is My Suit fotografiază cele mai inspirate ținute.


CU CE PLECAȚI: Probabil, cu pungi și pachete. Poate, cu o rochie semnată de Chotronette, realizată special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de îmfrumusețare, magazine bio, designeri de accesorii.


Ne găsiți aici www.vforvintage.ro

și aici facebook

Laura Călin

0723 636 276