miercuri, 17 iunie 2009

O dupa-amiaza cu designerul Bianca Popp

Pe 11 iunie i-am rezervat o dupa-amiaza tarzie la Cafepedia Biancai Popp si colectiei sale “Soare si vant...”

Prezentarea acestei colectii s-a petrecut de dupa-amiaza pana la inserare, in incaperi cu farmec antebelic, cu paravane si oglinzi coborate din pod, cu tavane inalte ce se confunda ba cu cerul ba cu marea, cu lumini si muzici languroase, cu ceai rece si prajituri de bunica.

Colectie de haine: foarte lejere, din bumbac, in si matase, provocatoare pana la decadenta, dar solare si deci nevinovate. Haine de scos en-plein-air, sa le bata vantul si sa le fosneasca, sa aseze o tusa puternica de culoare intr-un peisaj monoton, sa filtreze soarele in falduri de bumbac usor, sa nu fuga din calea ploii pentru ca se intampla sa fie impermeabile. O colectie senzuala dar comoda, naturala dar pregatita sa infrunte natura.

Atmosfera relaxanta, atat de noua pentru un astfel de eveniment, s-a dispersat in atitudini, in conversatii, in starile de spirit ale tuturor vizitatorilor.

Bianca Popp a fost sustinuta de Coca Zaboloteanu (pantofi), Fandacsia (accesorii) si FreeVole (bijuterii).

Portelanuri alese si ceai aromat Wagner Arte Frumoase si Povesti

Expozitie foto: Oltin Dogaru

luni, 8 iunie 2009

O dupa-amiaza cu designerul Bianca Popp - Lansarea colectiei “Soare si vant...”Va invitam la un eveniment aproape de privitor, care propune un nou tip de experienta in moda: un mediu mai cald, prietenos, posibilitatea de a observa, comanda si cumpara orice articol al colectiei si de a schimba idei cu designerul.

Pe 11 iunie, de la ora 17.00 pana seara tarziu, dupa ora 22.00, la Cafepedia (str. Pictor Arthur Verona nr 2), Bianca Popp isi lanseaza noua colectie cu vanzare “Soare si vant...”

Ne-am propus un eveniment relaxant, apropiat de persoana. Astfel, lansarea va avea loc intr-un mediu familiar, dar nu caracteristic – o cafenea. Am ales Cafepedia pentru ca e printre putinele locuri in care fluxul noului alterneaza cu cel al vechiului intr-un staccato linistitor, potrivit cu aceasta colectie de vacanta.

Bianca Popp este sustinuta de Coca Zaboloteanu (pantofi), Fandacsia (accesorii si decoruri) si FreeVole (bijuterii).

Portelanuri alese si ceai aromat Wagner Arte Frumoase si Povesti

Expozitie foto: Oltin Dogaru

Intrarea este libera.

Va asteptam cu drag.

Organizator:

Elan Models - Laura Calin

Persoana de contact:

Laura Calin

Tel: 0723636276

www.biancapopp.ro // www.biancapopp.blogspot.com