miercuri, 26 noiembrie 2008

miercuri, 19 noiembrie 2008

vineri, 14 noiembrie 2008

Mariana Antoinette: review 13 noiembrie


George Neagu si Laura Calin

Mihaela Tarhuna si Laura Calin


Anca O - model Elan Models

Mariana Antoinette – o dupa-amiaza cu  designerul George Neagu


Pe 13 noiembrie i-am rezervat o dupa-amiaza tarzie la Cafepedia lui George Neagu si alei sale Mariana Antoinette, muza si, deopotriva, cea care da numele colectiei toamna iarna 2008-2009 a designerului.

Intr-un cadru al formelor, dimensiunilor si texturilor conturat de catre Agatha Blanck, noua colectie George Neagu s-a dezvaluit privitorului cu destinderea specifica locatiei alese – Cafepedia. Atmosfera relaxanta, atat de noua pentru un astfel de eveniment, s-a dispersat in atitudini, in conversatii, in starile de spirit ale tuturor vizitatorilor.

Colectia nu numai ca a stat sub ochiul privitorului de la 3 dupa-amiaza pana dupa 10.30 seara, cand vizitatorii inca soseau, dar a fost dezvaluita oricarei persoane care a trecut pragul cafenelei din perspectiva lui George Neagu insusi. Luandu-si timp sa-si explice viziunea si sa ofere sfaturi fiecarui privitor in parte, George s-a asigurat ca fiecare persoana interesata de colectia lui sa nu plece fara o parte din atentia lui, pe care si-a dat-o cu entuziasm si buna-vointa.

Mihaela Tarhuna, creatoarea accesoriilor care au definit aceasta lansare, Agatha Blanck, designerul care a asigurat decoratiunile interioare si stilismul floral si Mihaela Glavan (pantofi), au fost si ele alaturi de George Neagu de-a lungul intregului eveniment.

Taituri si croiuri inovatoare, curajoase, siluete paradoxale, versatile, texturi si materiale familiare, firesti, cozonac si vin rosu si caldura data de o atmosfera speciala, diferita, calda, care iti dadea senzatia ca poti zabovi cat vrei, poti privi hainele exact cat trebuie, poti discuta si poti cunoaste persoane interesante si, mai presus de orice, Mariana Antoinette, care a ramas cu siguranta intiparita ca un palimpsest in imaginatia tuturor celor care au avut placerea sa o surprinda – iata cum a fost superba dupa-amiaza cu George Neagu de la Cafepedia.

Persoana de contact:
Oana Tudoran
Tel: 0724 063 774

Organizator: 
Laura Calin - Elan Models


miercuri, 12 noiembrie 2008